Garrotxa.info Logo

Marxa popular de Montagut 2017

Travessa de Montagut a Oix.

La marxa popular de Montagut 2017 es caminarà o correrà el proper Diumenge 5 de Març de 2017.   Ull que aquest cop no és un recorregut circular, es una travessa i cal fixar-se en la distribució del cotxe, bus i horaris.

Sant Eudald de jou

Foto de Sant Eudald de Jou, al Control 1. 

Recorregut i esmorzar de la marxa de Montagut.

Està previst un bon esmorzar per fer més agradables els 15 KM d'alta Garrotxa que ens esperen i els seus 700 metres de desnivell, distància que el gran grup dels caminaires farem en unes 5 hores, així que esperem ser a dinar a casa.

marxa popular montagut 2017

 

Aquest és el bonic cartell/programa que han compartit els organitzadors, l'associació cultural Terra Aspra i l'ajuntament de Montagut i Oix, als qui  cal donar les gràcies per organitzar una bonica matinal al cor de l'Alta Garrotxa.   La seva intenció és la de fomentar el manteniment i divulgació dels camins,  i tot allò que ens fa estimar i respectar la nostra terra.

 

Fotos de la marxa de Montagut 2016, 2015 i 2014.

Compartirem les fotos o el vídeo de la caminada un cop acabada en aquesta mateixa web www.garrotxa.info i article... i com som uns incondicionals, aquí teniu les fotos de 2015 i de 2014, on podeu intentar buscar-vos entre el grup d’excursionistes.

04 Cami Sant Aniol

05 Cami Sant aniol

Les fotos de 2014 al Cos i Sant Eudald de Jou: http://www.garrotxa.info/marxa-popular-de-montagut-2014

Les fotos de 2015 a Sant Grau d’Entreperes : http://www.garrotxa.info/marxa-popular-de-montagut-2015

Apa, ja només queda demanar-vos que difoneu a les xarxes socials la caminada i les seves fotos, que de ben segur farà il·lusió als organitzadors que aquest any torni a ser un gran èxit.

Afegim la marxa al calendari de marxes populars de la Garrotxa 2017.

Article redactat per Albert Terradellas Brugada. Em vols afegir a Facebook?